Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Chomutov konečně vyhrál, Sparta dominovala i ve Vítkovicích

Praha – Vítězná domácí série Brna po šesti zápasech skončila, a to s Litvínovem, který se pomalu škrábe tabulkou vzhůru. Poprvé pod novým trenérem se zadařilo i poslednímu Chomutovu, porazil Liberec. Piráti díky tomu stáhli ztrátu na Karlovy Vary, Energie totiž prohrála v Kladně. Sparta nakročila k výhře nad Vítkovicemi už během dobré první třetiny, Hradec Králové udolal Zlín v nájezdech. Kladno se radovalo už potřetí za sebou, tentokrát po zápase s Karlovými Vary, Třinec se oklepal a porazil Slavii.

Martin Růžička
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Brno – Litvínov 2:3

Hokejisté Komety Brno prohráli s Litvínovem 2:3 a ukončili svou sérii šesti vítězných zápasů s plným bodovým ziskem na domácím ledě. Litvínov proměnil dvě přesilovky a k vítězství mu výrazně pomohl Martin Ručinský, který vstřelil jednu branku a připsal si dvě asistence. Z devíti zápasů pod vedením nového kouče Rulíka Litvínov v osmi bodoval a připsal si už 18 bodů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251665-litvinov-se-skrabe-ze-dna-porazil-i-brno/)

Vítkovice – Sparta 2:5

Hokejisté Sparty potvrdili svou nadvládu nad extraligou a po výhře na ledě Vítkovic 5:2 bodovali již podvanácté za sebou. Pražané o své výhře rozhodli již v první třetině, ve které si v rozmezí 76 sekund vypracovali rozhodující tříbrankový náskok.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251667-sparta-vali-o-vyhre-ve-vitkovicich-rozhodla-uz-behem-1-tretiny/)

Zlín – Hradec Králové 1:2 SN

Hokejisté Hradce Králové zvítězili na ledě Zlína 2:1 po samostatných nájezdech a potvrdili pozici nejlepšího týmu na kluzištích soupeřů. Na gól kapitána Jiřího Šimánka ze závěru první třetiny odpověděli Berani ve třetí části díky trefě Radima Tesaříka. Rozhodující nájezd proměnil Rastislav Dej, jenž uspěl jako jediný exekutor.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251668-hradec-venku-dominuje-vyhral-i-najezdy-ve-zline/)

Chomutov – Liberec 2:0

Hokejisté Chomutova porazili Liberec 2:0 a ukončili tak sérii osmi porážek. Pirátům k první výhře pod vedením trenéra Josefa Turka pomohl čistým kontem brankář Martin Růžička, který do severočeského klubu zamířil ve středu z Pardubic.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251671-chomutov-se-dockal-vyhry-liberec-ruzicku-neprekonal/)

Kladno – Karlovy Vary 3:0

Hokejisté Kladna porazili Karlovy Vary 3:0. Rytíři si připsali třetí výhru za sebou a při prohře Liberce v Chomutově poskočili právě na úkor Bílých Tygrů do desítky. O góly Středočechů se postarali Jan Hlaváč, Sacha Treille a Jan Dalecký. Svou první nulu v sezoně vychytal gólman Jan Chábera.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251672-kladno-je-po-vyhre-nad-vary-v-prvni-desitce/)


Třinec - Slavia 5:2

Hokejisté Třince ukončili sérii tří proher vítězstvím 5:2 nad pražskou Slavií. Domácí vynesly k výhře v první třetině dva góly Martina Adamského ve vlastním oslabení, jimiž se nejlepší střelec Ocelářů se čtrnácti trefami v sezoně dotáhl těsně do závěsu sparťana Petra Tona. Přestože Slavia byla herně i střelecky aktivnější, soupeř ji vyučil v produktivitě a Pražané tak posedmé v řadě zůstali bez vítězství v normálním čase.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/251645-trinec-porazil-slavii-adamsky-se-blyskl-dvema-goly-v-oslabeni/)

TABULKA po 23. kole


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články