Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Chabarovský útočník Petružálek přihrával ostošest

Moskva – Tým KHL Chabarovsk zvítězil v Novokuzněcku poměrem 3:1. U všech tří gólů byl český útočník Jakub Petružálek – vždy přibyla na jeho konto asistence. Díky třem bodům se tak šestadvacetiletý hráč dostal do čela tabulky produktivity soutěže – a to přesto, že zatím sám neskóroval. KHL má za sebe neúplný úvodní týden.

Kontinentální hokejová liga
zdroj: eu.khl.ru

Petružálek se vyznamenal ve všech dosavadních zápasech Amuru, kam přišel z finského Lukko Rauma. V prvním utkání asistoval jednou, ve druhém dvakrát, následovat proto musely tři nahrávky. Jednu asistenci zaznamenal i jeho spoluhráč Petr Vrána.

Úspěšný vstup do sezony soutěže má za sebou také nový trenér Petrohradu Miloš Říha. Na výhře 4:1 nad CSKA Moskva se podílel přihrávkou útočník Petr Průcha a spolehlivým výkonem gólman Jakub Štěpánek, jenž inkasoval pouze jednu branku sekundu před koncem první třetiny od Ilji Zubova.

Svůj první gól v KHL vstřelil Marek Kvapil z Dynama Moskva, jenž otevřel skóre derby na ledě Spartaku už po devíti sekundách. Dynamu však nebyla trefa českého mistra světa z loňského roku nic platná, prohrálo 2:5.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články