Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Čeští hokejisté dovedli Floridu k výhře 7:1 na ledě Islanders

New York - Čeští hokejisté ve službách Floridy se v pondělním utkání NHL podepsali pod pět ze sedmi branek svého týmu a výraznou měrou se podíleli na domácím debaklu New Yorku Islanders v poměru 7:1. Michal Řepík zaznamenal gól a přihrávku, další talentovaný útočník Michael Frolík si připsal dva kanadské body za asistence. Kamil Kreps vstřelil svůj první gól v sezoně a po akci Rostislava Olesze se prosadil i Radek Dvořák. V brance navíc vše jistil Tomáš Vokoun, který přispěl k jednoznačné výhře Panthers 30 úspěšnými zásahy a byl vyhlášen druhou hvězdou utkání.

Střelecky se dokázali prosadit i další čeští hokejisté. Jediný gól Bostonu v souboji s Philadelphií (1:3) dal Vladimír Sobotka. Prohru Phoenixu v Detroitu (2:3) zmírnil svou desátou brankou v sezoně Radim Vrbata. Jakub Voráček si v dresu Columbusu připsal vedle úspěšné trefy i nahrávku, ale ani on se po porážce 3:5 s Nashvillem nemohl radovat z bodového zisku svého týmu.

O dvě asistence rozšířil svou bodovou sbírku v současnosti nejproduktivnější český hráč v NHL Tomáš Plekanec. Ani on však nezakusil radost z vítězství, neboť Montreal podlehl na svém ledě Buffalu těsně 3:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články