Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

České kluby si finále LM nezahrají. Třinec padl v nájezdech, Liberec dostal výprask

Na loňský úspěch Sparty se letos českým týmům v Lize mistrů navázat nepodařilo. Jak Třinec, tak i Liberec skončily v semifinále. Blíže postupu do finále byli Oceláři, kteří si doma po výhře 4:2 vynutili s Jyväskylou prodloužení a nájezdy. V něm už ale uspěl finský soupeř. Bílí Tygři pak nestačili na Växjö a ve Švédsku prohráli vysoko 1:6.

Brankář Juho Olkinuora z Jyväskylä likviduje samostatný nájezd třineckého útočníka Romana Vlacha
zdroj: ČTK autor: Sznapka Petr

Třinec - Jyväskylä 4:3 SN

Před vlastními fanoušky se jim podařilo stáhnout dvoubrankové manko z prvního semifinále a po triumfu 4:2 si hokejisté Třince vynutili proti Jyväskylä prodloužení a poté nájezdy. V nich si však už lépe počínal finský soupeř, který se dvakrát prosadil a mohl se radovat z postupu do finále.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/367398-trinec-si-vynutil-v-odvete-po-vyhre-najezdy-do-finale-lm-ale-postoupila-jyvaskyla/)

Växjö - Liberec 6:1

Sen o postupu do finále Ligy mistrů se hokejistům Liberce rozplynul. Bílí Tygři, kteří v úvodním semifinále doma s Växjö remizovali 1:1, v odvetě na švédského favorita neměli a dostali výprask 1:6. Do boje o titul se tak dostali domácí.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/367402-liberec-pusobeni-v-lm-zakoncil-inkasovanym-vypraskem-do-finale-postoupilo-vaxjo)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články