Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Česká sedmnáctka v Brně podlehla Švédům na nájezdy

Brno – Stejně jako jejich seniorští reprezentační kolegové i národní tým do 17 let podlehl Švédsku. Na Turnaji pěti zemí Češi dlouho vedli, jenže deset minut před koncem srovnal Hallander a domácí tým nakonec podlehl Tre Kronor 3:4 na nájezdy, když rozhodl Bokvist.

Češi se sedmi hráči domácí Komety do utkání vstoupili skvěle, když se ve třetí minutě prosadil z dorážky Kvasnica po výborném průniku Sedláka prakticky přes celé kluziště. Národní tým se v úvodu druhé třetiny dostal už do dvoubrankového vedení, když se tečí po střele Dluhoše od modré čáry zaskvěl Gajarský.

Tentýž hráč přidal i třetí branku českého týmu, když se ocitl nikým nehlídaný před švédským gólmanem. To už ale předtím Tre Kronor stačili během čtyř minut srovnat na 2:2, když se o góly postarali Fagemo a Hallander. A právě druhý jmenovaný byl i autorem srovnávací branky Švédů v polovině třetí třetiny, když se prosadil šikovnou tečí.

Poté, co nerozhodlo ani prodloužení, byla klíčová hned první trefa v sérii samostatných nájezdů, když Bokvist propálil gólmana Lukáše Dostála ranou švihem nad lapačku. Češi tak prohráli 3:4.

Je nám líto, video expirovalo.
Česká reprezentace do 17 let podlehla Švédsku na nájezdy
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články