Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Čechmánek v Třinci končí

Třinec - Další hokejové působení v extraligovém Třinci se už netýká brankáře Romana Čechmánka. Trojnásobnému mistru světa a olympijskému vítězi z Nagana končí v dubnu na severu Moravy smlouva a samotný hráč ani klub neuvažují o tom, že by jednali o jejím prodloužení. Osmatřicetiletý gólman tak Třinec opouští po třech sezonách.

"Zatím jsem o tom s nikým nejednal, ale zájem o mě mít určitě nebudou. Alespoň mi nikdo v tomto duchu nevolal. Jsem pod smlouvou, ale podle všeho v Třinci nebudu pokračovat určitě," řekl Čechmánek deníku Sport.

Podobně se vyjádřil i viceprezident Ocelářů Jan Czudek. "Nechceme tyhle věci řešit přes noviny, nejdřív si sedneme s hráči. Nicméně co se Romana Čechmánka týče, podle všeho s ním o nové smlouvě jednat nebudeme. Sám už několikrát naznačil, že pomalu hodlá ukončit kariéru," uvedl Czudek.

Zda opravdu Čechmánek úspěšnou aktivní kariéru uzavře, není momentálně jisté. Samotný hráč se ještě podle svých slov nerozhodl. "Počkám si ještě pár týdnů a pak se uvidí. Zatím tomu nechávám volný průběh. Až mi skončí smlouva, oznámím, co a jak dál," řekl Čechmánek, který za sebou nemá příliš vydařenou sezonu. V základní části sice odchytal více utkání než dvojka Martin Vojtek, v předkole play off ale dostal větší příležitost jeho kolega.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články