Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Budete chodit na WSM Ligu? Hokejová 1. liga získala nového partnera

Praha - Druhá nejvyšší tuzemská hokejová liga získala nového titulárního partnera. V sezoně 2015/16 se bude hrát pod názvem WSM Liga, který získala podle newyorské firmy zabývající se vývojem softwaru.

"Partnerství, které se nám podařilo uzavřít se silnou, mezinárodně působící společností, dokumentuje rostoucí úroveň a prestiž soutěže," uvedl k nové spolupráci prezident ČSLH Tomáš Král.

Nový název ilustruje rostoucí oblibu druhé nejvyšší hokejové ligy, kterou v posledních letech podkresluje významně se zvyšující návštěvnost. Té pomáhá účast tradičních celků Českých Budějovic, Jihlavy nebo Kladna. Atraktivitě nahrává i letošní účast Slavie nebo solidní divácké zázemí v Havířově, Třebíči či Ústí nad Labem.

"Nejlepší prvoligové týmy se víc než v minulosti prosazují v baráži, případně v extralize. Partnerství s významnou korporací tento vývoj potvrzuje a je dobrou zprávou také pro účastníky, kterým pomůže finančně," dodal Král.

WSM Liga odstartuje prvním kolem ve středu 9. září, předkolo play-off začne 19. února 2016. Vítězní semifinalisté, kteří postoupí do prolínací baráže o extraligu, budou známi do 25. března.

Zdroj
ČT sport,

Hlavní zprávy

Nejčtenější články