Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Brno porazilo Zlín, Vítkovice vyhrály v Pardubicích

Praha – Hokejisté Brna uhájili v moravském derby domácí led, když o dva góly porazili Zlín. Stejným výsledkem skončil i zápas Pardubic s Vítkovicemi, avšak s tím rozdílem, že se radovali hosté. Regionální derby se krom Brna hrálo i na západě Čech, Plzeň v něm vyhrála ve Varech. Hradec Králové opět vyhrál, byť se v Litvínově rozhodovalo až v prodloužení. Stejně jako na Slavii, která udolala Chomutov. Kladno doma nevstřelilo ani gól a prohrálo s Libercem, Třinec porazil Spartu v nájezdech.

Pardubice - Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Litvínov - Hradec Králové 2:3 P

Hokejisté Litvínova prohráli s Hradcem Králové 2:3 v prodloužení. Domácí sice v průběhu duelu otočili skóre z 0:1 na 2:1, ale nakonec rozhodl v 63. minutě hostující útočník Lukáš Květoň.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250367-litvinov-se-pretahoval-s-hradcem-v-prodlouzeni-se-radovali-vychodocesi/)

Karlovy Vary - Plzeň 1:2

Hokejisté Plzně zvítězili v západočeském derby na ledě Karlových Varů těsně 2:1. Domácí prohráli počtvrté za sebou, duel rozhodl v 54. minutě hostující útočník Tomáš Sýkora.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250373-v-zapadoceskem-derby-se-radovala-plzen/)

Kladno - Liberec 0:2

Hokejisté Liberce zvítězili na ledě Kladna 3:0. Rytíři po mdlém výkonu počtvrté za sebou nebodovali. Naproti tomu Severočeši poprvé v sezoně vyhráli dvakrát po sobě. Gólman hostujících Bílých Tygrů Marcel Melicherčík vychytal druhý zápas za sebou s čistým kontem.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250375-kladno-doma-nedalo-gol-a-prohralo-s-libercem/)

Brno - Zlín 3:1

Hokejisté Komety Brno porazili po tuhém boji v derby Zlín 3:1. Jedním ze strůjců vítězství byl brankář Marek Čiliak, který kapituloval pouze po střele Jiřího Marušáka. Góly Brna zaznamenali Vojtěch Němec, Jan Hruška a Leoš Čermák. Zlín po šesti utkáních vyšel poprvé bodově naprázdno. Brňané ukončili sérii dvou domácích nezdarů ve vzájemných utkáních, ze kterých v uplynulé sezoně získali jen bod.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250366-brno-doma-udolalo-zlin/)

Pardubice - Vítkovice 1:3

Hokejisté Pardubic prohráli s Vítkovicemi 1:3. Domácí tak ztratili sedmý z posledních osmi zápasů a doma prohráli potřetí v řadě, přestože zásluhou Tomáše Noska otevřeli skóre již po 46 vteřinách hry. Ostravané pak ale třemi góly otočili skóre a dovedli zápas k vítězství. Díky tříbodové výhře se dostali v tabulce právě před Pardubice.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250368-pardubicim-se-nezadarilo-ani-doma-s-vitkovicemi/)

Slavia - Chomutov 5:4 P

Hokejisté posledního Chomutova se při premiéře nového trenéra Josefa Turka dočkali po čtyřech zápasech bodového zisku, ale prohráli na Slavii 4:5 v prodloužení. Zápas rozhodl v čase 62:46 v přesilovce Jaroslav Bednář.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250370-chomutov-s-turkem-na-stridacce-urval-na-slavii-bod/)

Třinec - Sparta 3:2 SN

Hokejisté Třince porazili Spartu 3:2 po samostatných nájezdech a utnuli její sérii osmi výher. Domácím hrdinou se stal Jiří Polanský, který v závěru vyrovnal a nakonec rozhodl i penaltový rozstřel. Oceláři si připsali čtvrté vítězství v řadě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/250326-trinec-utnul-viteznou-serii-sparty-porazil-ji-v-najezdech/)

TABULKA po 19. kole

 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články