Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Brno otočilo s Třincem, Liberec se dál trápí

Praha – Brněnská Kometa si v napínavém duelu poradila s Třincem, přestože výsledek se stále přeléval ve prospěch jednoho či druhého celku. Třinec vedl už 2:0, Brno však otočilo průběh zápasu. Kladnu se opět podařilo porazit Vítkovice. Domácí prostředí svědčilo i Litvínovu proti Slavii. Naopak Pardubice doma body ztratily, když si dva z východu Čech odvezli Plzeňané. Zlín si přijel pro všechny body do Karlových Varů, Liberec se doma protrápil k prohře.

Brno - Třinec
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Kladno – Vítkovice 4:1

Kladno v domácím prostředí porazilo Vítkovice 4:1. Rytíři zdolali Ostravany i podruhé v sezoně a dokonce stejným poměrem. Před dosud nejmenší návštěvou ročníku (4 173 diváků), která přišla na Jaromíra Jágra a spol., zaznamenal dvě branky vítězů útočník Jiří Tlustý.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/201196-kladno-letos-podruhe-porazilo-vitkovice-opet-stejnym-vysledkem/)

Litvínov – Slavia 4:2

Litvínovští hokejisté zdolali pražskou Slavii 4:2. Zasloužili se o to útočníci Viktor Hübl s Martinem Ručinským, kteří vstřelili po dvou gólech. Verva potěšila své fanoušky po předchozích třech domácích prohrách za sebou. Pražané poprvé po sedmi zápasech vyšli bodově naprázdno.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/201207-o-vyhru-litvinova-nad-slavii-se-postaral-rucinsky-s-hublem/)


Brno – Třinec 5:3

Hokejisté Komety Brno porazili Třinec 5:3, upevnili si druhé místo v tabulce a přiblížili se na jediný bod vedoucí Plzni. Navíc mají svěřenci Zdeňka Venery ještě dva zápasy k dobru. Proti Třinci Kometa sice prohrávala už 0:2, ale výsledek otočila a také v sedmém domácím utkání v sezoně si udržela neporazitelnost.

Report, sestřih, ohlasy a záznam utkání (//sport/hokej/201183-kometa-doma-otocila-zapas-s-trincem/)

Pardubice – Plzeň 3:4 SN

Hokejisté Plzně zvítězili na ledě mistrovských Pardubic 4:3 po samostatných nájezdech a drží se v čele extraligy o bod před Kometou Brno. Indiáni bodovali už podvanácté za sebou a z toho desetkrát vyhráli. Domácí tým sice vedl po dvou třetinách 3:1, ale po obratu Západočechů na čtvrtou výhru v řadě nedosáhl.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/201218-plzen-udolala-pardubice-na-najezdy-a-dal-se-drzi-v-cele/)


Karlovy Vary – Zlín 2:4

Hokejisté Zlína zvítězili na ledě Karlových Varů 4:2 a potvrdili, že se jim v poslední době daří více venku než doma. Před vlastním publikem Berani čtyřikrát za sebou prohráli, zatímco na ledě soupeře slavili počtvrté v řadě. Energie sice vedla už ve třetí minutě 2:0, ale Zlín zápas otočil díky třem brankám v závěrečném dějství.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/201217-zlinu-se-dari-venku-porazil-i-karlovy-vary/)

Liberec – České Budějovice 2:6

Hokejisté Českých Budějovic zvítězili v Liberci 6:2 a po třech porážkách se radovali z úspěchu. Hattrickem a jednou asistencí se na výhře Mountfieldu podílel útočník Aleš Kotalík, čtyři body za gól a tři přihrávky zaznamenal také Ladislav Kohn. Domácím nepomohl ani premiérový gól Kanaďana Wayna Simmondse v české nejvyšší soutěži.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/201220-budejovice-i-diky-hattricku-kotalika-srazily-liberec/)

Tabulka


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články