Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Brno má návštěvní rekord, ale se Spartou prohrálo, Liberec srazil Chomutov

Praha - O události 34. kola není pochyb. V Brně padl absolutní návštěvní rekord českého hokeje, pod otevřeným nebem sledovalo zápas se Spartou 21 500 převážně domácích diváků, kteří však výhru Komety slavit nemohli. Mnoho důvodů k radosti naopak měli Liberečtí, kteří už v první třetině srazili Chomutov pěti brankami a zápas v klidu dovedli k vítězství. Dobře začaly i Pardubice v Olomouci, vedly již o tři branky, přesto odjely po prodloužení s pouhým bodem. V nájezdech pak uspěl Zlín ve Varech, Vítkovice si poradily s Boleslaví a Litvínov udolal Třinec. Dařilo se také Plzni v Hradci.

Brno - Sparta
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Brno - Sparta 2:4

Zcela zaplněné mobilní tribuny na místě bývalého zimního stadionu za Lužánkami sledovaly vrchol Hokejových her, ve kterých hostilo Brno pražskou Spartu. Většina z 21 500 diváků, kteří ustanovili nový návštěvní rekord českého hokeje, stranila domácím, kteří šli do vedení ve druhé třetině. A radovali se pak ještě jednou, avšak Pražané zlepšenou hrou v druhé polovině zápasu postupně otočili až na konečných 4:2 pro Spartu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Sparta

Liberec - Chomutov 7:1

Hokejisté Liberce porazili na svém ledě Piráty z Chomutova jasným poměrem 7:1 a i nadále neohroženě vedou tabulku. Bílí Tygři se tak po porážce na Spartě, která znamenala konec série deseti výher v řadě, opět vrátili na vítěznou vlnu. Naproti tomu Chomutov prohrál počtvrté z posledních pěti duelů a v tabulce vypadl z první šestky. Liberečtí rozhodli o osudu utkání již v první třetině, když svému soupeři nastříleli hned pět branek. Třemi body za dva góly a jednu přihrávku se blýsknul liberecký útočník Michal Řepík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Chomutov

Hradec Králové - Plzeň 1:3

Hokejisté Plzně vyhráli na ledě Hradce Králové 3:1. V souboji čtvrtého týmu tabulky se třetím uspěli na královéhradeckém ledě i podruhé v sezoně a zvýšili náskok na svého soka na čtyři body. Dva body za gól a nahrávku si v dresu Západočechů připsal útočník Dominik Kubalík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Plzeň

Olomouc - Pardubice 4:3 PP

Hokejisté Olomouce porazili Pardubice 4:3 v prodloužení. Východočechům k více než jednobodovému zisku nestačilo ani vedení 3:0, které měli na své straně ještě po 36 odehraných minutách. Na obratu se dvěma trefami podílel útočník Jan Knotek, v čase 62:43 rozhodl další forvard Dávid Buc.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Pardubice

Karlovy Vary - Zlín 1:2 SN

Hokejisté Karlových Varů prohráli se Zlínem 1:2 po samostatných nájezdech. Energie tak nedokázala ukrojit nic z osmibodového manka, jež má na desátou příčku, která jako poslední zajišťuje alespoň předkolo play-off. O vítězný gól se v nájezdech postaral útočník Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Litvínov - Třinec 2:1

Hokejisté mistrovského Litvínova zdolali Třinec 2:1 a ve třetí repríze loňského finále poprvé bodovali. Vítěznou branku posledního celku tabulky vstřelil v 56. minutě útočník Robin Hanzl. Litvínov vyhrál teprve podruhé z posledních šesti zápasů, doma ale uspěl počtvrté z pěti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

Vítkovice - Mladá Boleslav 4:1

Hokejisté Vítkovic porazili Mladou Boleslav 4:1. Jednou asistencí jim k tomu napomohl útočník Rostislav Olesz, který už nastoupil po čtvrtečním návratu ze švýcarského angažmá. Domácí tak zmírnili svou hrozivou bilanci poslední doby a zaznamenali druhé vítězství za uplynulých jedenáct vystoupení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy