Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Brno je opět první, Liberec viděl gólovou nadílku

Praha - Velký zápas viděli diváci v Liberci, kam přicestoval Zlín. Padlo dvanáct branek a skóre se co chvíli měnilo. Tygři nakonec vyhráli 7:5. Brno se opět vrátilo na první místo poté, co porazilo České Budějovice. Kladenské posily z NHL opět ukázaly svou sílu a tentokrát to odnesl Chomutov. Plzeň loupila ve Vítkovicích, Pardubice doma nestačily na Slavii a Karlovy Vary přehrály Litvínov.

Marek Pinc
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Brno – České Budějovice 5:1

Hokejisté Komety Brno porazili v šestém kole extraligy Mountfield České Budějovice 5:1 a vrátili se zpět na první místo v tabulce. O výsledku rozhodla z pohledu domácích střelecky vydařená druhá třetina, v níž dali Brňané tři góly. V týmu Budějovic se představila poprvé v letošní sezoně posila z NHL Radek Martinek, který je momentálně bez smlouvy a v minulé sezoně hrál v Columbusu.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/197681-brno-je-diky-vyhre-nad-budejovicemi-zpet-v-cele/)

Vítkovice – Plzeň 2:3

Hokejisté Vítkovic podlehli v 6. kole extraligy Plzni 2:3 a utrpěli čtvrtou porážku za sebou. Neodvrátil ji ani gól kapitána Jiřího Burgra, který dosáhl 300. branky v nejvyšší soutěži. Hosty dovedl k vítězství dvěma zásahy Jan Kovář.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/197682-vitkovice-opet-prohraly-plzen-si-z-vychodu-odvezla-vsechny-body/)

Pardubice – Slavia 2:5

Hokejisté Pardubic prohráli v 6. kole extraligy se Slavií 2:5 a nezvládli tak ani třetí domácí zápas v sezoně. Na výhře pražského týmu nad úřadujícím mistrem se gólem a třemi asistencemi podílel útočník Vladimír Sobotka. Slavia tak na východě Čech vyhrála popáté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/197683-opet-domaci-prohra-pardubicim-se-nedarilo-ani-se-slavii/)

Chomutov – Kladno 1:3

Hokejisté Kladna posílení o hvězdy z NHL v čele s majitelem Jaromírem Jágrem pokračují v úspěšném tažení a po výhře na ledě nováčka Chomutova v 6. kole extraligy 3:1 si připsali čtvrtou výhru za sebou. Dvěma góly v závěrečné třetině o tom rozhodl člen zámořské formace Jiří Tlustý.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/197684-na-kladno-si-neprisel-ani-chomutov/)

Karlovy Vary - Litvínov 4:2

Hokejisté Karlových Varů porazili v 6. kole extraligy Litvínov 4:2 a podruhé v sezoně naplno bodovali. Hosté se v podkrušnohorském derby prosadili až v samotném závěru, kdy připravili brankáře Lukáše Mensatora o možné čisté konto.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/197692-vary-si-pohlidaly-zapas-s-litvinovem/)

Liberec - Zlín 7:5

Hokejisté Liberce porazili v 6. kole extraligy Zlín 7:5 a poprvé v sezoně naplno bodovali. Ofenzivní zápas rozhodla branka kapitána Petra Nedvěda v 51. minutě. Bílí Tygři potvrdili, že se jim doma proti Zlínu daří, moravský tým nevyhrál na severu Čech už dva a půl roku. Útočník domácích Jaroslav Kudrna vstřelil 250. gól v extralize a reprezentaci.

Report, sestřih, ohlasy a záznam zápasu (//ct4/hokej/197676-liberec-predvedl-se-zlinem-paradni-prestrelku-radovali-se-domaci/)

Sparta - Třinec 3:4 (hráno 27. 9.)

Hokejová Sparta zažívá nepříznivé období. V předehrávce 6. kola extraligy nestačila na Třinec, prohrála 3:4 a její série porážek se natáhla na čtyři zápasy. Zato Oceláři úspěšně zvládli pátý ze šesti zápasů sezony. Vítězný gól vstřelil ve 49. minutě obránce Vladimír Roth.

Report, sestřih a ohlasy (//ct4/hokej/extraliga/197608-sparta-se-trapi-prohrala-poctvrte-v-rade/)

TABULKA


Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články