Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Brno i Mladá Boleslav znovu úspěšní, Ručinský byl v sestavě Litvínova

Praha Hokejisté Mladé Boleslavi i Komety Brno dokázali v přípravných zápasech před blížícím se startem extraligy navázat na víkendová vítězství na turnajích na Slovensku. Středočeši přehráli Znojmo 2:0 a Kometa vyhrála 3:1 na ledě Olomouce. V posledním dnešním souboji Litvínov porazil 3:2 po samostatných nájezdech Plzeň.

Petr Ton z Brna se raduje z gólu
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Brňané si na ledě nováčka nejvyšší domácí soutěže připsali šestou výhru v sedmém duelu, neuspěli jen v úvodním souboji proti Třebíči. Kohoutům k úspěchu nepomohl ani brankář Jiří Trvaj, který do Olomouce přišel v létě právě z Komety.

Středočeši, druhý nováček, jsou na tom podobně jako úřadující extraligový vicemistr. I oni po první prohře s Pardubicemi šestkrát za sebou uspěli. Na dnešní výhře nad účastníkem mezinárodní ligy EBEL ze Znojma, v jehož brance se objevil zkoušený exkladenský Lukáš Cikánek, se gólem a asistencí podílel útočník Dominik Pacovský.

V dresu Litvínova se v přípravě poprvé objevil útočník Martin Ručinský a nakonec se mohl se spoluhráči radovat z výhry, o kterou se v nájezdech zasloužil Peter Jánský. V normální hrací době skončil zápas 2:2, poté hned došlo na nájezdy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih přípravného utkání Ml. Boleslav - Znojmo

Přípravné hokejové utkání:

HC Olomouc  HC Kometa Brno 1:3 (0:2, 0:1, 1:0)

Branky: 41. Diviš  3. Kempný, 9. V. Němec, 40. Malec.

HC Škoda Plzeň  HC Verva Litvínov 2:3 po sam. náj. (0:0, 1:1, 1:1)

Branky: 26. Kratěna, 54. Lev  37. Jurčík, 42. Pavelka, rozhodující nájezd Jánský.

BK Mladá Boleslav  Orli Znojmo 2:0 (2:0, 0:0, 0:0)

Branky: 4. Bárta, 7. Pacovský.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy