Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Británie, pak Švédsko a na závěr domácí Finsko. Reprezentace zná rozpis příštího šampionátu

Kalendář hokejového mistrovství světa 2022 je na světě. Česká reprezentace vstoupí do turnaje duelem proti Velké Británii 14. května v Tampere, o den později bude hrát se Švédskem. Na závěr skupiny nastoupí proti domácímu Finsku, které bude obhajovat stříbrné medaile z letošního šampionátu v Rize.

Dalšími soupeři svěřenců kouče Filipa Pešána ve skupině B budou Bělorusko (17. května), Lotyšsko (19. května), Norsko (21. května) a USA (23. května).

V Tampere se bude hrát v nové Uros Live Areně pro 13 500 diváků, která bude hostit také dvě čtvrtfinálová utkání, obě semifinále, finále i zápas o 3. místo. Druhým dějištěm šampionátu bude helsinská Hartwall Arena pro 13 506 fanoušků, kde se ve skupině A představí obhájce titulu Kanada, Rusko, Německo, Švýcarsko, Slovensko, Dánsko, Kazachstán a Itálie.

Čtvrtfinále se bude hrát 26. května, o dva dny později přijdou na řadu semifinálové zápasy a den nato závěrečné boje o medaile.

Předprodej vstupenek začne 2. září. O majitelích lístků na zápasy v Tampere bude vzhledem k očekávanému vysokému zájmu rozhodovat los. Podrobnější informace o prodeji vstupenek zveřejní IIHF na svém webu 31. srpna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články