Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Boston díky třem Krejčího asistencím přehrál Philadelphii

New York - Český hokejista David Krejčí se v nedělním utkání NHL výrazně zasloužil o vítězství hokejistů Bostonu 4:3 na ledě Philadelphie. Rodák ze Šternberku přihrál na tři góly Bruins, kteří prodloužili svou vítěznou sérii na tři zápasy. Český útočník se tak znovu vrátil na druhé místo v produktivitě svých krajanů před Martina Havláta z Chicaga.

Havlát vyšel pro tentokrát bodově naprázdno. Jeho Chicago podlehlo po třech výhrách v řadě v nedělním duelu s Vancouverem Canucks 0:4. Přispěli k tomu především brankář Roberto Luongo, jenž vychytal sedmé čisté konto v sezoně, a útočník Daniel Sedin, autor dvou gólů a jedné asistence.

Obránci Martin Škoula a Marek Židlický se podíleli na výhře Minnesoty, která v důležitém souboji o postup do play off zvítězila 3:2 v Edmontonu. Židlický v 8. minutě přihrál na úvodní gól zápasu, Škoula o dvě minuty později zvýšil na 2:0 pro Wild, kteří v tabulce Západní konference ztrácejí už jen tři body na osmé St. Louis. Edmonton, v jehož dresu jednou skóroval Aleš Kotalík, je pozadu o dva body.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články