Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Boleslav vyhrála v Třinci, Litvínov nestačil na Zlín

Praha - Mladá Boleslav potvrdila formu a trochu překvapivě uspěla v Třinci, i když v zápase o dvě branky prohrávala. Stejně tak se daří Zlínu, který porazil Litvínov. Naopak nadále se nevede Olomouci, kterou porazila Sparta, v duelu spodku tabulky padla Slavia s Karlovými Vary. Liberec přehrál Vítkovice, Hradec si poradil s Plzní a Brno vymazalo Pardubice.

Radost hráčů Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK

Třinec - Mladá Boleslav 2:5

Hokejisté Třince na domácím ledě překvapivě odevzdali body Mladé Boleslavi, která výhrou 5:2 přiživila naděje na účast v play-off a utnula sérii deseti domácích výher Ocelářů. Vedoucímu celku soutěže nestačil ani dvoubrankový náskok. Výborně hrající Středočeši mezi první a druhou částí skóre otočili čtyřmi góly během sedmi minut a z posledních osmi kol si připsali již sedmé vítězství. Gól a asistenci zaznamenal v jejich dresu útočník Tomáš Klimenta.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Mladá Boleslav

(//sport/hokej/301638-zlin-po-vyhre-nad-litvinovem-dotahuje-prvni-sestku/)Zlín - Litvínov 4:2

Hokejisté Zlína porazili Litvínov 4:2. Obhájce titulu pošesté v řadě neztratil ani bod a dotahuje se k první šestce, na niž už ztrácí pouhé dva body. Dvěma góly a asistencí přispěl k vítězství Beranů útočník Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov

Slavia - Karlovy Vary 1:2

Hokejisté Karlových Varů vyhráli na ledě poslední Slavie 2:1 a posunuli se na dvanácté místo o bod před Olomouc. Energie venku uspěla po dlouhých 18 zápasech poprvé od 30. září a rozhodla sedm sekund před koncem, kdy po střele Tomáše Haranta byla branka připsána Michalu Vachovcovi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Slavia - Karlovy Vary

Liberec - Vítkovice 4:2

Hokejisté Liberce porazili na svém ledě v dobré formě hrající Vítkovice 4:2 a navázali tak na středeční vítězství nad Olomoucí. Bílí Tygři promarnili vedení 2:0, ale v posledních osmi minutách rozhodli a udrželi naději na postup do předkola. Na svého dnešního soka, jehož porazili potřetí ze čtyř vzájemných klání sezony, ztrácí z jedenácté příčky pět bodů. Dva jejich góly dal Petr Jelínek, vítěznou branku vstřelil Jakub Valský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Brno - Pardubice 7:1

Hokejisté Komety Brno porazili Pardubice 7:1. Jednu branku a tři asistence si v týmu Brna připsal Martin Dočekal. Kometa si upevnila třetí místo v tabulce a snížila ztrátu na druhý Litvínov na rozdíl jediného bodu. Brňané počtvrté za sebou naplno bodovali a vyhráli osm z posledních deseti utkání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Pardubice

Olomouc - Sparta 2:6

Hokejisté Sparty zvítězili v Olomouci vysoko 6:2. Pražané rozhodli v první třetině, kterou vyhráli 3:0. Tři kanadské body za gól a dvě nahrávky si v dresu vítězů připsal útočník Lukáš Pech. Olomouc zaokrouhlila aktuální sérii porážek na deset, v posledních devíti vystoupeních navíc vůbec nebodovala a propadla se na předposlední příčku tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Sparta

Hradec Králové - Plzeň 2:1

Hokejisté Hradce Králové porazili v duelu 46. kola extraligy Plzeň 2:1 a odskočili jí tak v boji o postavení v elitní šestce tabulky, jež zaručuje přímý postup do play-off. Hosté na východě Čech vedli, ale skóre otočili Rastislav Dej a Collin Valcourt.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články