Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Balaštík bude hrát ve Zlíně i v příští sezoně

Zlín - I nadále bude hokejový útočník Jaroslav Balaštík oblékat dres Zlína. Týmový kapitán podepsal se Zlínem nový roční kontrakt poté, co mu po minulé sezoně vypršela smlouva. Balaštík nějaký čas vyčkával s prodloužením zlínského angažmá, neboť chtěl opět zkusit štěstí v zahraničí. V kontaktu byl podle svých slov s ruskými týmy a zájem o něho byl i ve Švýcarsku, nakonec však vyhrál Zlín.

"I z toho důvodu, že měl o mě po celou dobu zájem," uvedl trojnásobný nejlepší střelec extraligy. V mateřském klubu chce odehrát příští sezonu a svými výkony si vybojovat případné další nabídky ze zahraničí. Balaštík se do extraligy vrátil po nepříliš vyvedené sezoně 2006/07, kterou začal v NHL v dresu Columbusu, ale byl odeslán na farmu a poté se rozhodl pro návrat do Evropy. Zbytek ročníku nastupoval za švédský klub HV 71.

Devětadvacetiletý rodák z Uherského Hradiště nevynechal od návratu do Zlína, kde působil dlouhá léta, ani jediný zápas základní části. Ve 104 utkáních si připsal 76 bodů za 49 branek a 27 asistencí. V pěti duelech letošního play-off nebodoval.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články