Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Slavia otočila duel se Šumperkem, Ústí přetlačilo Havířov. Kadaň padla i popáté

Pořádné drama bylo k vidění v pražském Edenu v duelu 5. kola první ligy mezi Slavií a Šumperkem. Domácí vedli už 3:0, ale hosté dokázali průběžné skóre otočit čtyřmi góly a směřovali k výhře. Jenže sešívaní ve třetí třetině zabrali a dvěma brankami rozhodli o těsném vítězství 5:4. V dalším utkání Ústí nad Labem udolalo Havířov 4:3, Kadaň nestačila na Litoměřice a po výsledku 2:5 prohrála i popáté v nové sezoně.

Hráči Ústí nad Labem se radují ze vstřelené branky
zdroj: ČTK autor: Ondřej Hájek

Slavia po středeční první ztrátě v sezoně po prohře v Kolíně 3:4 sice vedla nad Šumperkem v 18. minutě už 3:0, ale Draci dokázali otočit na 4:3. V 53. minutě vyrovnal v přesilové hře Filip Vlček a 103 sekund před koncem rozhodl Robin Všetečka. Šumperk poprvé v ročníku vyšel naprázdno.

Třebíč získala proti Kolínu v úvodním dějství dvoubrankový náskok díky dvěma brankám Lukáše Nedvídka, který v čase 9:35 otevřel skóre z úniku po přihrávce Lukáše Doudery a v 15. minutě využil přesilovou hru. Ve druhé třetině snížil v početní výhodě Jakub Sklenář, ale v závěrečné třetině pojistili výhru Horácké Slavie Michal Vodný s Radimem Ferdou.

Litoměřice i v pátém duelu v sezoně bodovaly a z toho počtvrté vyhrály. Za Stadion nasbíral tři body za dvě branky a jednu asistenci Fin Riku Sihvonen. Kadaňští Trhači ani popáté v ročníku nebodovali.

Vrchlabí si zahrálo v pátém duelu v sezoně už potřetí prodloužení a poprvé neuspělo. Vedlo od 17. minutě po brance Michala Machače, ale za 158 vteřin odpověděl Tomáš Harkabus, který také rozhodl v páté sérii nájezdů.

Po úvodních dvou porážkách zvítězilo podruhé za sebou Ústí nad Labem, které zdolalo Havířov 4:3. Slovan sice nejdříve ve třetí třetině ztratil vedení 3:1, ale v čase 54:34 rozhodl Martin Tůma, který si v utkání připsal tři body za dvě branky a jednu asistenci. Havířov má z pěti utkání na kontě jen dva body.

I potřetí v ročníku slavil doma výhru Přerov, který zdolal Vsetín 4:3 po samostatných nájezdech. Vítězný gól v rozstřelu si připsal Roman Pšurný. První výhry se dočkal na pátý pokus Frýdek-Místek, který zvítězil v Prostějově 5:4.

Stejně jako poslední Kadaň zůstaly bez bodu i Benátky nad Jizerou, které prohrály v Sokolově 1:4. Za Baník, který počtvrté v řadě bodoval a z toho třikrát vyhrál, vstřelil dva góly Tomáš Vracovský.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články