Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

První ligu vede Mladá Boleslav, šest bodů má ještě další trio

Praha - Hokejisté Mladé Boleslavi vyhráli ve druhém kole první ligy v Kadani 4:1 a vedou tabulku. Plný počet šesti bodů mají také Olomouc, Jihlava a Beroun, poprvé vyhrály České Budějovice.

Favorizované Boleslavi se Kadaň zkusila vyrovnat bojovností, ale doplatila na vyloučení. Tři branky dali hosté v přesilovkách, jejich poslední gól pak vstřelil Klimenta v 58. minutě naopak v oslabení.

Jihlavští hokejisté zvládli i druhý domácí zápas, Benátky nad Jizerou zdolaly 4:1. Hosté sice dokázali po polovině duelu vyrovnat z přesilovky na 1:1, ale pak už dávala góly jen Dukla. Stejným skóre zvítězila také Olomouc v Šumperku, zatímco Berounu stačil k výhře nad Mostem jediný gól.

Havířovský nováček zdolal Havlíčkův Brod 3:2, v prodloužení rozjásal domácí diváky přesnou trefou od modré Bezuška. Ani nastavení naopak nerozhodlo zápas Litoměřice - Ústí nad Labem, v němž padlo deset branek, a na nájezdy vyhráli díky Alinčovi hosté.

V Třebíči byli po první části spokojenější domácí, kterým náskok zařídil pohotovou dorážkou Vondráček. Ve druhé třetině ale České Budějovice přidaly, po třech minutách zařídil vyrovnání ukázkovým blafákem Ferebauer a čtyři minuty před druhou sirénou strhl výhru na stranu Jihočechů Vaniš.

Výsledky 2. kola první hokejové ligy:

Havířov - Havlíčkův Brod 3:2 v prodloužení (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0), Litoměřice - Ústí nad Labem 5:6 po nájezdech (1:3, 2:0, 2:2 - 0:0), Šumperk - Olomouc 1:4 (0:1, 1:2, 0:1), Beroun - Most 1:0 (0:0, 1:0, 0:0), Jihlava - Benátky nad Jizerou 4:1 (1:0, 2:1, 1:0), Kadaň - Mladá Boleslav 1:4 (0:1, 1:1, 0:2), Třebíč - České Budějovice 1:2 (1:0, 0:2, 0:0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články