Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Olomouc je krůček od baráže, Boleslav poprvé prohrála

Praha - Hokejisté Olomouce v semifinále play-off první ligy zvítězili po dvou domácích zápasech nad Ústím nad Labem i na jeho ledě a po výhře 3:0 jim chybí jedno vítězství k postupu do baráže o extraligu. První porážku ve vyřazovacích bojích musela na třebíčském ledě přijmout Mladá Boleslav. Horácká Slavia díky výhře 2:1 snížila stav série na 1:2. Čtvrté zápasy se hrají ve středu opět v Ústí a v Třebíči.

Ústí nad Labem - Olomouc
zdroj: ČT sport

Hanáci byli v Ústí od úvodního buly lepším týmem a v 7. minutě šli do vedení zásluhou Diviše, jenž využil přesilovku pět na tři. Hostující brankář Kašík měl více práce až v závěru úvodní třetiny po střele Roubíka. Ve 27. minutě potrestal Rác vyloučení domácího Skleničky. O deset minut později se Rác podruhé střelecky prosadil po kombinaci s Vodným. Po druhé třetině opustily tribuny desítky nespokojených ústeckých fanoušků. Ti, co zbyli, se obratu nedočkali - gólman Kašík neinkasoval a Olomouc může už ve středu potvrdit postup do baráže.

Vítěz základní části Mladá Boleslav po šesti vítězstvích v play-off narazila v Třebíči. Domácí poslal do vedení Ostřížek, který ač faulován, dokázal překonat brankáře Willa. Druhá část nabídla oběma týmům několik přesilovek, stav se ale nezměnil. Třebíč zvýšila náskok až v úvodu třetí třetiny, kdy se v oslabení trefil Kaut. O chvíli později Vrbata snížil, ale Horácká Slavia těsný náskok v dramatickém závěru uhájila.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Ústí nad Labem - Olomouc
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články