Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Motor vyzrál v přesilovkách na Litoměřice a třetí Kladno má na dosah

Hokejisté Motoru České Budějovice porazili v dohrávce 42. kola první ligy Litoměřice 5:1 a na čtvrtém místě se přiblížili na rozdíl jediného bodu třetímu Kladnu. Svěřenci trenéra Václava Prospala si tak spravili chuť po sobotní porážce 2:3 na ledě pražské Slavie a připsali si třetí výhru z posledních čtyř zápasů.

Hokejisté Českých Budějovic
zdroj: ckmotorsport.cz

Jihočeši získali před 5095 diváky v Budvar Aréně v přesilových hrách dvoubrankový náskok. V šesté minutě otevřel skóre obránce Pavel Pýcha a potom se prosadil Jakub Babka.

Ve 24. minutě snížil Patrik Marcel, ale ještě v druhé části se trefili za domácí David Gilbert, v další přesilovce Cody Bradley a výsledek dovršil Lukáš Endál.

Za Motor nastoupil ve věku 16 let, šesti měsíců a 16 dnů poprvé v soutěžním utkání Václav Svach a stal se nejmladším obráncem v historii klubu. Překonal Stanislava Neckáře mladšího (16 let, osm měsíců a 24 dnů).

České Budějovice - Litoměřice 5:1 (2:0, 3:1, 0:0)

Branky: 6. Pýcha, 15. Babka, 26. Gilbert, 35. Bradley, 36. Endál - 24. Marcel. Rozhodčí: R. Čech, Vokřál - Hejl, Bosák. Vyloučení: 5:11, navíc Šik (Litoměřice) 10 min. Využití: 3:0. Diváci: 5095.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články