Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Laš při debutu za Třebíč nastřílel hattrick Mladé Boleslavi

Praha - Hokejisté Třebíče nastříleli jako první v sezoně lídrovi první ligy Mladé Boleslavi šest gólů a ve 32. kole ho porazili 6:3. Hattrickem se na vítězství Horácké Slavie podílel při debutu za klub Marek Laš.

Ve vyrovnané první třetině se skóre změnilo až minutu před koncem, kdy se prosadil domácí Křivohlávek. Druhá třetina pak nabídla více gólů. Domácí poslali do čtyřbrankového náskoku Němec a dvěma góly Laš a favorizovaní hosté byli zralí na ručník. Do druhé sirény sice snížili, ale na body na Vysočině nedosáhli. Hrdinou zápasu byl domácí útočník Laš, který přišel na hostování z Ústí nad Labem a hned při premiéře završil v 48. minutě hattrick.

Souboj o druhé místo vyhráli na ústeckém ledě hokejisté Olomouce a před třetími Severočechy mají v tabulce pětibodový náskok. Zároveň pět bodů ztrácejí na Mladou Boleslav. Po bezbrankové první třetině rozhodli hosté z Hané zápas v úvodní desetiminutovce druhého dějství, kdy vstřelili tři branky a využili dvě přesilovky. Z ledu Ústeckých Lvů si odvezli výhru 4:1.

Havlíčkův Brod vyhrál 4:3 v Benátkách a bodoval už v sedmém utkání za sebou. Hosté se dostali do dvoubrankového vedení v první třetině díky dvěma úspěšným zásahům Vondráčka. Na začátku prostřední části hry přidal jejich třetí branku Rytnauer. Domácí, posíleni o několik hráčů z extraligového Liberce, zkorigovali stav zásluhou jednoho z nich - Urbana. Avšak 26 sekund před druhou sirénou vrátil Rebelům pohodlné tříbrankové vedení Ondráček. V závěrečné části hry Benátečtí dotáhli manko až na nejtěsnější možný poměr, ale na vyrovnání nedosáhli.

Souboj jedenáctého Šumperku se sousedem v tabulce Mostem vyzněl v první třetině jasně pro domácí, kteří i přes několik nevyužitých šancí vedli 2:0. Třetí gól jim pak poněkud záhadným způsobem neuznal hlavní rozhodčí Kubičík, který v čase 19:50 nejprve odpískal Červenkovu trefu jako regulérní, ale následně po dlouhých diskusích mosteckých hokejistů vrátil čas o třicet sekund zpět a gól odvolal, navíc domácí vyloučil za příliš mnoho hráčů na ledě. Hosté dokázali v závěru duelu srovnat na 3:3 a dotáhnout zápas do nájezdů, ve kterých rozhodl domácí Hulva.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články