Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Chomutovští Piráti hostí v pokračování baráže Olomouc

Praha - Dosud v baráži stoprocentní chomutovští Piráti se představí ve 3. kole bojů o hokejovou extraligu doma proti Olomouci. To Mladou Boleslav čeká boj o první body do tabulky. Jejím soupeřem bude Liberec, který zaváhal minule doma právě s Chomutovem. Utkání Piráti Chomutov - Olomouc sledujte živě na ČT sport a našem webu od 17:00.

Chomutov získal klid do svých řad úspěšným rozjezdem baráže. "Rádi bychom udělali delší šňůru výher. Teď bude každý zápas důležitý a ten s Olomoucí možná ještě o něco víc. Rozhodně nemůžeme Olomouc podcenit. Čeká nás jeden z nejtěžších zápasů, ale prioritou je pro nás zisk všech tří bodů," řekl klubovému webu bek Jaroslav Mrázek.

Hanáci naznačili svou sílu, když hned na úvod baráže notně potrápili Liberec a následně porazili Mladou Boleslav 3:0. "Ale naše body bych nepřeceňoval, protože kol je ještě deset, což je hodně, a všechno se může ještě změnit," uvedl olomoucký kouč Petr Fiala, jenž by si od svého týmu přál vidět častější střelbu.

Výborný optimismus neztrácí

Mladá Boleslav mocně touží po návratu mezi elitu, ale ze dvou venkovních zápasů jí zůstaly prázdné ruce. Nyní se však Středočeši představí třikrát po sobě doma a svoji pozici mohou výrazně vylepšit.

"Nemyslím si, že je naše situace už na poplach, je před námi totiž ještě spousta zápasů. Teď nás čekají tři domácí utkání, tak uvidíme," uvedl pro klubový web mladoboleslavský kapitán David Výborný. "I nadále budou rozhodovat maličkosti a hlavně přesilové hry, to je alfa a omega," doplnil zkušený útočník.

Zlepšit se však potřebují také v Liberci a dobře si uvědomují, že výkony jako proti Chomutovu (2:3) by nemusely na setrvání v nejvyšší soutěži stačit. "Do dalších zápasů musíme zvýšit produktivitu," zdůraznil kouč Pavel Hynek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články