Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Zubří dál vede extraligu házené bez ztráty bodu

Zubří - Házenkáři Zubří vedou i po čtvrtém kole extraligu bez ztráty bodu. Neporazitelnost v sezoně udrželi i proti vicemistrovským Lovosicím, které po vyrovnané bitvě porazili 24:21. Třetí tým minulého ročníku vede tabulku o bod před obhájci prvenství z Dukly, kteří už v sobotu připravili první porážku v ročníku Karviné a sesadili ji z druhého místa.

Házenkáři Zubří
zdroj: ČTK

Zubří nad Lovosicemi prakticky neustále těsně vedlo, jen na konci první čtvrthodiny byli krátce vpředu hosté (5:4). Domácí ale čtyřmi góly za sebou výsledek otočili a s přispěním skvěle chytajícího Milana Maliny už soupeře do vedení nepustili.

Lovosičtí sice krátce před poločasovou přestávkou vyrovnali na 9:9 a pak ještě třikrát ve druhém poločase, ale překlopit skóre nedokázali. Naopak od stavu 18:18 třikrát za sebou inkasovali a přišli o šanci na bodový zisk.

Je nám líto, video expirovalo.
HC Gumárny Zubří - HK A.S.A. Město Lovosice

Zápas mezi Hranicemi a Plzní skončil remízou 23:23. Hostující Západočeši ztratili po změně stran poločasové vedení o pět gólů a nakonec jim zachránil nerozhodný výsledek v 58. minutě Milan Škvařil. Na šestém místě ztrácí Plzeň na svého soupeře stále bod.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články