Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Kopřivnice zvládla souboj o páté místo. Na hřišti Nového Veselí obrátila duel

Souboj konkurentů zvládla lépe Kopřivnice. V předehrávce 20. kola házenkářské extraligy v utkání o páté místo v tabulce potvrdila svou formu. Kopřivnice, která od zimní pauzy vyhrála čtyři z pěti utkání, odvezla z Nového Veselí vítězství 26:25. První poločas přitom prohrála 13:16.

Kvůli zraněním některých hráčů nastoupili házenkáři Kopřivnice proti Veselí v oslabené sestavě a v polovině zápasu prohrávali o tři góly.

"I když se někdo zraní, tak tam máme kvalitní náhrady. Kluci udrželi konstantně celý zápas to, co hráli. Přidal se k tomu gólman, a proto jsme vyhráli," těšilo kouče hostů Lubomíra Veřmiřovského.

Kopřivnice otočila skóre ve svůj prospěch čtyři minuty před koncem po parádním gólu Marka Bukovského a v přímém souboji o páté místo extraligové tabulky zvítězila 26:25.

Trenér Nového Veselí Pavel Hladík měl výtky k vedení zápasu. "Byli jsme v podstatě polovinu zápasu vyloučení. Musíme se na to podívat, protože se to hodnotí špatně. Mám z tohoto utkání velmi smíšené pocity a možná dobře, že byl v televizi." 

Extraliga házenkářů - 20. kolo:

Nové Veselí - Kopřivnice 25:26 (16:13)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články