Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Vedoucí Plzeň zaváhala a Karviná stáhla náskok

Obhájce titulu Karviná vyhrála slezské derby v rámci 18. kola extraligy házenkářů a Frýdku-Místku v další přestřelce nastřílela 41 branek. I v prosinci byl Baník stejně produktivní, tehdy však o vítězství 41:36 přišel po kontumaci kvůli neoprávněnému startu Nicolase Noworyty. Tenkrát Karvinští uspěli výsledkem 41:31 a snížili odstup na vedoucí Plzeň na dva body, navíc mají zápas k dobru.

Utkání Plzeň - Lovosice
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Plzeňský lídr tabulky hrál již v pátek a ztratil bod v Lovosicích po remíze 28:28. Domácím, které poprvé vedl dosavadní hrající asistent Jan Landa, nestačilo k vítězství ani deset gólů nejlepšího ligového střelce Václava Klimta.

Karvinští zaváhání Západočechů využili a po dvou prohrách vybojovali dva body. V poločase nad Frýdkem-Místkem vedli o dva góly, po přestávce se prosadili dvaadvacetkrát.

Karviná měla hned tři sedmigólové střelce: Radima Chudobu, Dominika Soláka a Jana Zbránka. Všichni se prosadili ze hry. Sedmičky házeli domácí dvě a proměnili jednu.

Třetí v tabulce je v těsném odstupu Nové Veselí, které v sobotu vyhrálo v Hranicích 24:22. Osmnácté kolo zakončí středeční dohrávka o čtvrtou příčku Jičín - Kopřivnice.

Je nám líto, video expirovalo.
Házenkáři Plzně smazali náskok domácích Lovosic a remizovali 28:28

Extraliga házenkářů - 18. kolo:

Lovosice - Plzeň 28:28 (15:12) Nejvíce branek: Klimt 10/3, Motl 6, Malý 7 - M. Tonar 8, Šindelář 7, J. Tonar 3.

Karviná - Frýdek-Místek 41:31 (19:17)
Nejvíce branek: Chudoba, Solák a Zbránek po 7, Jan Užek 6 - Strack 8/1, Kocich 5/1, Horáček 4.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články