Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Srbského házenkáře trefil lahví do oka vlastní fanoušek

Bělehrad - Srbský házenkář Zarko Šešum skončil po semifinále mistrovství Evropy v nemocnici s poraněním oka, do kterého jej zasáhl hozenou lahví vlastní fanoušek. Divák ve vypjatém pátečním utkání v Bělehradě chtěl údajně mířit na chorvatského trenéra Slavka Golužu a oporu jeho týmu Ivana Baliče, ale trefil Šešuma, který kvůli tomu nebude moct nastoupit v nedělním finále s Dánskem.

Zraněný Zarko Šešum
zdroj: sportskacentrala.com

"Nějaký idiot hodil láhev s vodou na mě a mé hráče, ale trefil Šešuma. Je mi to líto a přeji mu, aby byl co nejdříve zpátky," uvedl chorvatský trenér Goluža, jehož svěřenci prohráli s velkým rivalem 22:26.

"Je v nemocnici. Obáváme se, jestli nepřijde o oko," řekl funkcionář chorvatského týmu Zlatko Škrinjar po zápase. Nakonec zranění tak vážné není, start v nedělním finále proti Dánsku však musí Šešum oželet. "Byli jsme za ním v nemocnici, má oko nateklé. Nevypadá to pěkně, ale doktor říkal, že to není nic vážného a za pár dnů ho pustí," uvedl dnes kapitán srbského výběru Momir Ilič.

S ostatními reprezentanty nyní chtějí vybojovat zlaté medaile i pro pětadvacetiletého hráče německého klubu Rhein-Neckar Löwen. "Zarko nám hodně pomohl, pro tenhle tým odvedl spoustu práce. Bude nám chybět. Dáme do toho ve finále všechno, abychom mu tím dali dárek," řekl Ilič.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články