Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Slavia po špatném začátku padla s Michalovci, naději na postup ale má

Házenkářky slovenských Michalovců dál neohroženě vedou tabulku interligy, v 19. kole si poradily i se šestou Slavií Praha 38:34. Pražanky si před třítýdenní reprezentační přestávkou i tak drží postupovou pozici do českého play-off o dva body před házenkářkami z Olomouce. Další slovenský celek Šala neměl problémy s trápícím se Pískem a zvítězil 31:25.

Martina Tulipánová v dresu Slavie
zdroj: ČTK autor: Václav Pancer

Slovenský celek vyhrál první půli o sedm branek a Pražanky už po změně stran stačily jen zkorigovat konečnou ztrátu. "Přesto jsem holky pochválil. Zvlášť když si uvědomíme, v jaké sestavě jsme nastoupili, jak jsme museli improvizovat. Bojovaly na maximum, především ve druhém poločase to Michalovcům hodně znepříjemnily. Jen škoda, že jsme v samotném závěru už neměli tolik sil," řekl na klubovém webu trenér Jan Salač.    

Michalovce udělaly další krok k prvenství v česko-slovenské soutěži. V čele tabulky mají pětibodový náskok před Mostem, který čekají ještě tři zápasy. Třetí je Šaľa, která si dnes odvezla z Písku vítězství 31:25.

Interliga házenkářek - 19. kolo:

Písek - Šaľa 25:31 (14:15)

Nejvíce branek: Kvášová 7, Šetelíková 6, Kubišová 5 - Pócsíková 8/3, Vargová 5, Königová 4.

Slavia Praha - Michalovce 34:38 (13:20)

Nejvíce branek: Chlupová 7, Míšová 6, Pokorná 5, Svobodová 5/2 - Mugošová a Wollingerová po 7, Filková-Trehubová a Trúnková po 6, Habánková 6/3.


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články