Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Plzeňští házenkáři se po výhře v Hranicích dostali do čela extraligy

Hranice (Přerovsko) - Házenkáři Plzně opět vedou tabulku extraligy, do čela je vyneslo vítězství 23:16 v předehrávce sedmého kola v Hranicích. Obhájci mistrovského titulu vyhráli počtvrté za sebou, pěti góly k tomu přispěl Milan Škvařil.

Slavící házenkáři Plzně
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Už po čtvrthodině si plzeňští házenkáři vytvořili čtyřbrankový náskok a v druhé půli si jen hlídali bezpečný odstup. "Podařilo se nám na začátku utkání jít do vedení, v druhé půli jsme ten náskok ještě zvýšili a dá se říci, že jsme to utkání už v pohodě dohráli," řekl trenér hostů Martin Šetlík.

Kouč domácího týmu Libor Hrabal si postěžoval na časté ztráty míče, technické chyby a neproměňování šancí. "Dostali jsme za celý zápas třiadvacet branek, což je pro obranu dobré, ale dali jsme naopak pouhých šestnáct, což znamená, že to s námi bylo v útoku velice špatné," prohlásil.

Hranice - Plzeň 16:23 (9:12)

Nejvíce branek: Mičkal 7, Brož 3, Rachač 2, Hastík 2/1 - M. Škvařil 5, Blecha 4, Linhart 3, Loskot 3/1. Rozhodčí: Horáček, Novotný. Sedmimetrové hody: 4/2 - 3/1. Vyloučení: 3:5. Diváci: 195.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články