Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Nové Veselí po obratu v Kopřivnici slaví pátou výhru v řadě

Ve výborných výkonech pokračují v házenkářské extralize hráči Nového Veselí. Moravané vyhráli v dohrávce 9. kola v Kopřivnici 28:24 a po páté výhře za sebou se posunuli už na třetí místo tabulky. Domácím přitom patřil první poločas a vedli o tři góly, po přestávce se ale trefili už pouze devětkrát a obratu Veselských nezabránili.

Je nám líto, video expirovalo.
Nové Veselí prodloužilo vítěznou sérii v Kopřivnici

Házenkáři Talentu Plzeň jsou stále stoprocentní, nezměnil to ani jejich výjezd do Frýdku-Místku. Domácí stačili jen úvodních deset minut, poté Západočeši mírně odskočili a hubený náskok udržovali až na závěrečných 25:21. Naladili se tak na sváteční předkolo Poháru EHF proti dánskému Holstebro.

Po vyrovnané úvodní dvacetiminutovce se Západočechům podařilo odskočit na rozdíl čtyř branek (13:9) a mírné vedení nad srdnatě vzdorujícím soupeřem udrželi až do konce. Za týden je čeká třetí předkolo Poháru EHF s dánským Holstebro.

Po Novém roce se pak mohou těšit na to, že jejich řady posílí reprezentační spojka Milan Škvařil, který z rodinných důvodů ukončil angažmá ve švýcarském Aarau a vrátí se domů. V dnešním 9. kole extraligy uspěl i vicemistr Karviná, která doma přehrála Hranice 29:24. Na plzeňského lídra tabulky ztrácí pět bodů.

Výsledky 9. kola extraligy házenkářů:

Karviná - Hranice 29:24 (16:10)
Nejvíce branek: Chudoba 8/4, Monczka 7/2, Užek a Solák po 4 - Piwko 8/3, Brož a Mlotek po 3.

Frýdek-Místek - Plzeň 21:25 (12:15)
Nejvíce branek: Musálek 6/2, Gřešek 5/1, Petrovský 4 - Stehlík 7/4, Vinkelhöfer 4.

Kopřivnice - Nové Veselí 24:28 (15:12)
Nejvíce branek: Střelec 9/3, Fulnek 5, Gřes 3 - Melichar a Sekulič po 6, Voika 6/6, Ptáčník 4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články