Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Mostecké házenkářky prohrály v Lize mistryň i pojedenácté, jasně s Brestem

Házenkářky Mostu prohrály v Lize mistryň i pojedenácté. V Chomutově prohrály 30:46 s Brestem, který díky vítězství opustil předposlední místo. Severočešky jsou beznadějně poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Mostečanky prohrály v LM i pojedenácté

Hráčky Mostu vstoupily do souboje dvou nejhorších týmů tabulky aktivně, ujaly se vedení 5:3, ale Brest postupně přebral iniciativu. Skóre otočil, první půli vyhrál o osm branek a nakročil za vítězstvím.

Ve druhém poločase už Most soupeři nestačil a nenavázal na říjnový zápas v Brestu, kde odehrál nejvyrovnanější duel v Lize mistrů a prohrál o pět gólů. Druhý nejvyrovnanější duel Most odehrál v minulém kole, v němž podlehl 26:35 Bukurešti.

Brest se díky vítězství posunul na šestou příčku s náskokem jednoho bodu před sedmou Lublaní. Mostu patří v tabulce skupiny A bez zisku jediného bodu poslední osmá příčka.

Liga mistryň – 11. kolo skupiny A:

Most - Brest 30:46 (14:22)

Nejvíce branek: Stříšková 8/1, Mikulčík 6, Brabcová a Andrýsková po 3 - Fauskeová 7/1, Brnovičová 6, Carlsonová, Kobylinská a Maunyová po 5.

Ferencváros Budapešť - Lublaň 37:26, CSM Bukurešť - Odense 40:31, Kristiansand - Bietigheim 34:32 (Knedlíková 2 - Malá 2)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články