Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Mostecké házenkářky nestačily v Poháru EHF na Metzingen

Házenkářky Baníku Most prohrály ve 3. kole Poháru EHF na domácím hřišti s německým Metzingenem 19:28. Kvůli propastnému rozdílu devíti bodů jsou jejich naděje na postup do skupinové fáze malé. Odvetu Mostečanky odehrají v sobotu 17. listopadu.

Je nám líto, video expirovalo.
Mostečanky prohrály v Poháru EHF s Metzingenem

Domácí hráčky přitom držely s třetím týmem bundesligy dlouho krok, v závěru ale slavila úspěch tvrdá obrana Metzingenu a rozdíl ve skóre narůstal. Nejlepší mosteckou střelkyní byla s pěti brankami Alica Kostelná.

"Až se tomu těžko věří, že to třináct minut před koncem byla remíza a skončili jsme devítibrankovým rozdílem. Hodně nás trápila jejich obrana, v soubojích jeden na jednoho byl soupeř lepší, jejich spolupráce obrany a brankáře byla vynikající. My nejsme tým, který dává hodně branek z dálky, potřebujeme se dostat trochu na distanc a tam nás soupeř nepouštěl," řekl trenér Peter Dávid.

"Černí Andělé" se s Metzingenem utkali po dvou letech. V říjnu 2016 se Baník s tímto soupeřem střetl o kolo dříve a oba zápasy prohrál (22:30 v Německu a 25:29 doma).

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články