Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Mostečanky uzavřely základní část vysokým vítězstvím nad Pískem

Mostecké házenkářky oslavily stříbrné medaile v interlize vysokým vítězstvím nad Pískem. V posledním kole základní části porazily Sokol 30:15. V play-off české mistryně z posledních šesti let narazí na Veselí nad Moravou, druhou dvojici tvoří Poruba a pražská Slavia.

Radost mosteckých házenkářek
zdroj: ČTK autor: Zavoral Libor

"Černí andělé" z Mostu měli jisté druhé místo ve společné MOL lize za Michalovcemi již dříve a v sobotu si mohli zápas s Pískem užít. Dařila se jim i obrana, na kterou se před play-off zaměřily. Kouč Peter Dávid si pochvaloval také spolupráci s brankářkami.

"Nutně jsme to potřebovali, toto posunutí v obraně, a je to samozřejmě skvělé co se týče sebevědomí před play-off. A že máme placku na krku, je samozřejmě skvělá věc a další ze splněných úkolů pro letošní rok," řekl Dávid, jenž už v prosinci s Mostem slavil další Český pohár.

Semifinálovým soupeřem Baníku budou veselské Panenky, které v sobotu prohrály doma se Zlínem 22:28. Poruba uhájila konečné druhé místo mezi českými celky výhrou 30:26 nad Plzní. Slávistky zakončí základní část dnes v Bánovcích nad Bebravou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články