Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Most se po výhře v Písku vrátil do čela házenkářské interligy

Házenkářky Mostu se po výhře 35:23 v Písku v předehrávce 6. kola vrátily do čela interligy. Druhé Michalovce, které Mostu připravily dosud jedinou porážku v sezoně, mají odehrány o dva zápasy méně.

Domácí tým v utkání ani jednou nevedl, za stavu 8:8 nasadil osminásobný český mistr k rozhodující šestigólové šňůře. Krátce po změně stran narostl rozdíl ve skóre do dvouciferných čísel. Šesti góly se na jasné výhře Mostu podílely Lucia Mikulčík s Valerií Smetkovou.

"Jsem spokojený, povedlo se nám vyhrát další důležitý zápas, ve kterém jsme se soustředili na pevnou obranu a rychlý útok. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou, soupeři se pouze jednou podařilo dotáhnout, ale ani jednou se nedostal do vedení," řekl trenér mosteckého týmu Adrian Struzik.

Házenkářky Písku po vydařeném vstupu do soutěže prohrály podruhé za sebou a zůstaly na čtvrtém místě. Most ovládl čtvrtý zápas v řadě.

"Do hry se dostalo maximum hráček, vím, na čem je třeba ještě zapracovat a kde děláme chyby. Jsem rád, že se nám daří hrát rychle, tentokrát jsme měli dobrou jak obranu, tak patřičnou rychlost. O tom, že nám obrana fungovala velmi dobře, svědčí pouhých devět obdržených branek v prvním poločase," doplnil Struzik.

Interliga házenkářek - 6. kolo:

Písek - Most 23:35 (9:15)

Nejvíce branek: Kubišová 6/2, Pokorná 5/3, Boorová 4 - Smetková 6/1, Mikulčík 6, Holanová, Cholevová a Eksteinová po 4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články