Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Lovosice neudržely v dramatické koncovce vedení nad Jičínem

Praha - Házenkáři Jičína remizovali v předehrávce 7. kola extraligy 24:24 s Lovosicemi. Nevyužili tak šanci dostat se do čela vyrovnané tabulky, v níž má po dnešku nejlepší kvarteto včetně Jičína shodně osm bodů.

Lovosičtí házenkáři
zdroj: ČT24

Jičínští nastoupili v oslabené sestavě, v níž chyběli stále zranění Zeman, Kraus a Vocásek. Začátek zápasu jim však vyšel skvěle a rychle se ujali vedení 5:2. Domácí výborně bránili a v brance stál opět jako v předchozích zápasech spolehlivě chytající Veverka. Udržovali si tak tříbrankový náskok po celý první poločas a ještě těsně před jeho koncem se jim ho podařilo navýšit na 17:13.

Vstup do druhé půle se ale domácím nevydařil a hosté dokázali snížit na pouhé dvě branky. Jičínu se nedařila kombinace ani zakončení a v brance Lovosic se ke skvělému výkonu rozchytal Šálek. Od 21. minuty druhého poločasu a vyrovnaného stavu 20:20 se obě družstva střídala ve střílení branek. Hosté ještě 20 sekund před koncem utkání vedli 24:23, ale závěrečné slovo v utkání měl domácí Lepieš, jenž šťastnou střelou zařídil domácím bod za remízu 24:24.

Jičín - Lovosice 24:24 (17:13)

Nejvíce branek: T. Babák 11/3, Lepieš 4, Weintritt 3 - Jelínek 5/1, Motl 4/1, Klimt. Rozhodčí: Bečička, Horák. Sedmimetrové hody: 5/3 - 3/2. Vyloučení: 2:4. Diváci: 690.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články