Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Karviná v boji o nadstavbu těsně porazila Hranice

Karviná – Důležité vítězství v boji o nadstavbu házenkářské ligy si na svoje konto připsali hráči Karviné, kteří v dramatickém utkání na domácí palubovce porazili Hranice 26:25. Karvinští se díky tomu posunuli kolo před koncem na kýženou šestou příčku.

Drama v Karviné gradovalo na konci zápasu, kdy za stavu 25:24 domácí Vančo neproměnil sedmimetrový hod a Hranice vyrovnaly. Vítěznou branku pak ale přece jen zaznamenal karvinský Hanisch.

Karviná je díky tomu šestá o bod před Zubřím a o složení první šestice tak definitivně rozhodne až poslední kolo. Karvinští v něm nastoupí v hale vedoucího Jičína, zatímco obhájci mistrovského titulu ze Zubří hostí třetí Duklu Praha.

Jičínu zůstal v čele tříbodový náskok před trojicí Plzeň, Dukla, Lovosice. Zápas v Přerově se Východočechům nepovedl, brankáři Štolcar i Vydra jim spoustu střel pochytali a v závěru už domácí tým mohl s vědomím velkého náskoku zvolnit.

Extraliga házenkářů - 21. kolo:

Karviná - Hranice 26:25 (16:14)
Nejvíce branek: Petrovský 5, Chudoba 5/2, Hanisch 4 - Rachač 7, Šíra 5, Galus 4. Rozhodčí: Horáček, Novotný. Sedmimetrové hody: 3/2 - 0. Vyloučení: 4:6. Diváci: 382.

Přerov - Jičín 28:25 (14:11) 
Nejvíce branek: Skopal 7, Pernička 7/1, Hradil 4 - Kraus 7, T. Babák 6/1, Kvasnička 4. Rozhodčí: Hanák, Novák. Sedmimetrové hody: 3/2 - 5/2. Vyloučení: 1:2. Diváci: 129. 

Je nám líto, video expirovalo.
HCB OKD Karviná - TJ Cement Hranice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články