Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hranice prohrály v Přerově a promarnily šanci jít do čela házenkářské extraligy

Praha - Házenkáři Hranic promarnili možnost jít do čela extraligové tabulky. V Přerově, který v dosavadních sedmi zápasech nezískal ani bod, překvapivě prohráli 36:40 a patří jim třetí místo se stejným bodovým ziskem, jaký mají i první Brno a druhé Lovosice. V televizním utkání porazila domácí Plzeň Jičín 25:22.

Radost házenkářů Brna
zdroj: ČT sport

Přerov rozhodl o svém vítězství v poslední čtvrthodině zápasu, kdy Kovařík, Tiller a Kavka stříleli do hranické sítě jeden gól za druhým; Kavkův účet se nakonec zastavil až na 16 brankách. Naopak Stržínka dokázal domácí brankář Štolcar několikrát vychytat.

Lovosice uspěly ve Frýdku-Místku, kde nad posledním celkem tabulky zvítězily 27:24. V závěru prvního poločasu sice domácí zlikvidovali pětibrankovou ztrátu, jenže v poslední desetiminutovce získal favorit náskok zpět a za vedoucím Brnem zaostává jen o skóre.

Jičínský střelec Babák se v utkání v Plzni blýskl devíti zásahy, ale z vítězství se radovali domácí. Západočeši vyhráli 25:22 a na pátém místě tabulky ztrácejí na vedoucí trio dva body.

Je nám líto, video expirovalo.
Talent M.A.T. Plzeň - HBC Ronal Jičín
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články