Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Hranice padly v Plzni, extraligu házenkářů dál vede Dukla

Praha - Házenkáři pražské Dukly mají po devátém kole extraligy v čele tabulky dvoubodový náskok před Hranicemi. Ty totiž prohrály v hale plzeňských obhájců titulu 23:31, zatímco Dukla porazila poslední Zlín 32:23.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Plzeň - Hranice

Po minulé těsné prohře v Karviné Plzeň zabrala a už v poločase vedla nad Hranicemi o osm branek. Na třetím místě nyní za dnešním soupeřem zaostává o bod. "Jeli jsme do Plzně bez tří hráčů stabilní sestavy a v obraně to bylo jasně znát. Museli jsme improvizovat, a to se vymstilo. Dělali jsme neuvěřitelné množství technických chyb," uvedl na svazovém webu trenér Hranic Libor Hrabal.

Zlín ještě nebodoval a vedoucí Dukla mu nedala šanci pomýšlet na první zisk. "Dukla nic nepodcenila, podala velmi zodpovědný výkon. Kvalita byla viditelná na straně soupeře a ten se do toho obul. My jsme dělali chyby a oni toho využívali," citoval web onlajny.com zlínského trenéra Jiřího Mičolu.

Výsledky 9. kola extraligy házenkářů:

Lovosice - Karviná 25:20 (12:12), Plzeň - Hranice 31:23 (19:11), Zlín - Dukla Praha 23:32 (10:17), Jičín - KP Brno 33:21 (15:12), Litovel - Zubří 24:31 (13:12).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články