Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Házenkářům Dukly chybí do finále poslední krok

Praha - Házenkáři pražské Dukly vyhráli v semifinálové sérii extraligy s Karvinou i druhý domácí zápas. Po vybojovaném vítězství 27:25 chybí nejlepšímu týmu základní části poslední krok do finále, v němž na svého soupeře už od soboty čekají obhájci titulu z Plzně. Třetí semifinálový zápas se hraje v sobotu 14. května v Karviné.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas utkání Dukla Praha - Karviná

"Dneska to bylo trošku vyrovnanější," prohlásil asistent trenéra Dukly Jiří Kotrč. "Celý zápas jsme se tahali, ve druhém poločase to dokonce otočili. Myslím si, že jsme ukázali vůli. Nebylo to podcenění. V tom zápase jsme nepodali takový výkon jako včera. Máme týden na přípravu. A budeme to chtít v Karviné ukončit," dodal.

Dukla, která zahájila sérii později kvůli účasti v semifinále Vyzývacího poháru, vyhrála sobotní zápas vysoko 31:21, ale v tom druhém měla s Karvinou mnohem těžší práci. Hosté si v prvním poločase vybudovali tříbrankový náskok, a třebaže o něj postupem času přišli, drželi po půlhodině hry nerozhodný stav 13:13.

Ani po změně stran se Pražanům dlouho nedařilo soupeře zlomit. Karviná se stále držela v těsném závěsu, až v 56. minutě jí Dukla dokázala odskočit o tři góly. "Musím pochválit naše hráče, co se týče bojovnosti. Dnes předvedli kluci to, na co mají, dnešní prohra bolí víc než včerejší. Chtěli jsme si jednu výhru odvézt. Není důvod nevěřit v obrat," řekl trenér Karviné Radek Bartošic. 

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články