Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Házenkářky Veselí prohrály v PVP v Michalovcích 22:30

Michalovce - Házenkářky Veselí nad Moravou prohrály v úvodním utkání druhého kola PVP v Michalovcích 22:30. Odveta je na programu příští sobotu od 17:00 ve Veselí. Postupující tým se ve třetím kole střetne s ruskými vícemistryněmi z Rostova na Donu.

Házenkářky Veselí n. M.
zdroj: isifa/VLP autor: Martin Dostál

Oba protivníci se utkali před třemi týdny rovněž v Michalovcích, interligový zápas tehdy skončil remízou 25:25. V dnešním duelu ale domácí tým, kterému patří v tabulce interligy druhé místo, těžil z větší rychlosti a přesnější koncovky. Házenkářky Veselí po celý zápas jen dotahovaly náskok soupeřek.

Přesto dlouho udržely vyrovnanou partii. V poločase prohrávaly 10:14, dvanáct minut před koncem snížily na rozdíl pouhých dvou gólů (16:18). Zvrátit výsledek jim ale koncentrovaně hrající soupeřky nepovolily. Po chybách českého týmu v rozehrávce naopak Michalovce v průběhu dalších čtyř minut snadno získaly náskok sedmi gólů a bezpečné vítězství si už pohlídaly.

Největší problémy měly hráčky Veselí s přesně zakončující Tobiašovou, která zaznamenala deset branek. Výkonem se jí přiblížila ukrajinská posila Snopová, která si připsala pět gólů. Veselí mělo hlavní střeleckou oporu v autorce šesti gólů Tomečkové.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články