Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Házenkářky Veselí překvapily Michalovce a připravily je o první body

V dohrávce čtvrtého kola interligy házenkářek mezi Veselím nad Moravou a Michalovcemi se překvapivě radovaly Moravanky 29:27 a uštědřily Slovenkám první bodovou ztrátu v sezoně. Z vítězství ve vzájemném duelu se radovaly po pěti letech.

Házená žen
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Tentokrát vsadily hráčky Veselí nad Moravou na agresivní obranu, proti které soupeř dělal chyby v útoku. Domácí tým vyhrál první poločas o pět gólů (18:13), po změně stran náskok ještě navýšil a favorit už jen snížil. Sedmi góly se na výhře podílely Mária Olšovská, Kateřina Novotná a Jana Šustková.

Do reprezentační přestávky vyhrazené kvalifikaci mistrovství Evropy tak zůstala jediným stoprocentním týmem v soutěži pražská Slavia, která ale odehrála jen tři zápasy. Tabulku vede o bod před celkem čtyřmi týmy rovněž neporažený mistrovský Most. V nadcházejícím týdnu se český národní tým utká ve středu s Islandem a v neděli nastoupí ve Slovinsku.

Interliga házenkářek - 4. kolo:

Veselí nad Moravou - Michalovce 29:27 (18:13) Nejvíce branek: Šustková 7, Olšovská 7/1, Novotná 7/4 - Habánková 6, Holejová 5, Wollingerová 4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články