Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Házenkářky uhrály v první přípravě na Slovensku remízu

Prievidza - České házenkářky remizovaly v prvním ze dvou přípravných utkání na Slovensku s domácí reprezentací 28:28. Svěřenkyně Jiřího Tkadlece ještě v poločase prohrávaly o tři góly, po změně stran ještě o čtyři, ale nakonec vydřely nerozhodný výsledek. Odveta je na programu zítra od 17:00 v Partizánském.

České házenkářky
zdroj: www2.chf.cz

Český tým se brankově prosadil, až když čtyřikrát inkasoval. První český gól přišel až po deseti minutách hry, ale byl signálem k náporu, který vyústil v nerozhodný stav 5:5. Do přestávky se ale opět dokázaly domácí hráčky odpoutat na 14:11 především díky využité početní převaze o dvě ženy v poli.

Hostující celek ale po přestávce opět dokázal manko stáhnout a dokonce šel jedinkrát v zápase do vedení 17:16. Pětigólová šňůra Slovenek však opět posadila na koně domácí. Přesto to hostitelkám na výhru nestačilo, protože po návratu české základní sestavy na hřiště dospěl zápas do dramatické koncovky. A v ní o dělbě bodů rozhodla nejlepší česká střelkyně Kysučanová proměněným devítimetrovým hodem sekundu před koncem.

Výsledek: 

Slovensko - Česko 28:28 (14:11)

Sestava a branky ČR: Doláková, Satrapová - Zámorská 5/3, Knedlíková 1, Kysučanová 6/3, Jalůvková 1, Adámková 1, Crhová, Poznarová 1, Růčková, Kutlvašrová 3, Vítková 3, Budayová 2, Tomečková 5.

Rozhodčí: Karbulík, Struhár. Sedmimetrové hody: 6/5 - 6/6. Vyloučení: 3:4. Diváci: 500

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články