Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Házenkářky Slavie udolaly Zlín a jsou v interlize druhé

Praha - Házenkářky pražské Slavie zvítězily ve čtvrtém kole interligy nad Zlínem 31:25 a v tabulce jsou před nimi pouze neporažené Michalovce. Po vyrovnané první půli rozhodl nástup do druhého poločasu, v němž si úřadující české vicemistryně vybudovaly čtyřbrankový náskok.

Slavící házenkářky Slavie
zdroj: ČTK autor: Šimánek Vít

Trenér slávistek Tomáš Hlavatý si postěžoval, že jeho svěřenkyně v utkání neproměnily 25 střeleckých příležitostí. "To je strašně moc, přesto jsme dali jednatřicet gólů. Povedl se nám úvod druhého poločasu, kdy jsme odskočili a já pak mohl variovat se sestavou. Jsem rád, že hráčky, které se jinak moc nedostanou na hřiště, svůj prostor využily," řekl.

Zlínský kouč Peter Sabadka si povzdechl, že dotahovat čtyřbrankovou ztrátu na Slavii je strašně těžké. "Škoda úvodu druhého poločasu, kdy nám soupeř odskočil. Přesto chci děvčata pochválit, že dlouho držela krok s favoritem. Myslím, že jsme odehráli solidní zápas," prohlásil Sabadka, jehož tým je po druhé prohře v tabulce šestý.

Výsledky 4. kola interligy házenkářek

Slavia Praha - Zlín 31:25 (14:14)

Nejvíce branek: H. Kutlvašrová a Rajnohová po 7, Keclíková 4/2, Kordovská a Chmelařová po 4 - Hradilová 8/3, Brandová 4, Drotárová 3.

Partizánske - ŠKP Bratislava 37:17 (15:13)

Nejvíce branek: Szökeová 7/2, Michnová 7, Blažeková 5 - Lešková 5, Ďuriníková 4.

Prešov - Šaľa 21:34 (11:16)

Nejvíce branek: Šutranová 7, Pavúková 5 - Kertézsová 7/5, Pócsiková 6, Klučková a R. Bíziková po 4.

Veselí nad Moravou - Poruba 27:19 (12:9)

Nejvíce branek: Štetáková 7, Vargová 4/1, Gajdošíková a Šustková po 4 - Marčíková 5/4, Minarčíková a Rechtorisová po 3.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články