Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Házenkářky Slavie přejely ve Vyzývacím poháru Winterthur 35:17

Praha - Házenkářky pražské Slavie snadno porazily v prvním utkání třetího kola Vyzývacího poháru Winterthur 35:17 a mají na dosah postup do osmifinále. Mohou jej zpečetit hned v neděli, kdy je od 11:00 znovu v pražském Edenu na programu odveta. Do Vyzývacího poháru je přihlášena také Poruba, jež byla nasazena rovnou do osmifinále.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih házenkářského utkání Slavia Praha - Winterthur

Slavia při prvním startu v pohárové Evropě po pěti letech švýcarského soupeře jasně přehrála. Aktuálně druhý tým česko-slovenské interligy od počátku potvrzoval roli favorita, už v prvním poločase zlomil odpor Winterthuru osmigólovou šňůrou od stavu 10:6 a domácí trenér Tomáš Hlavatý mohl začít dávat větší prostor lavičce.

Slovenský kouč Pražanek si pochvaloval dobrou přípravu na zápas podle videa z utkání Švýcarek. "Eliminovali jsme útočné zbraně soupeře, dařilo se nám vytvářet dobré střelecké možnosti a ty proměňovat. Díky tomu jsme si vytvořili již v první půli výrazný náskok," uvedl Hlavatý. "Jsem rád, že jsme i ve druhém poločase mohli prostřídat, každá hráčka tak přispěla k vysokému vítězství a ušetřili jsme síly na zítřejší zápas," dodal. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články