Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Házenkářky Slavie potvrdily ve Zlíně roli favorita

Zlín - Házenkářky Slavie potvrdily na úvod semifinálové série v play-off interligy se Zlínem roli favorita a zvítězily na hřišti soupeře 24:18. Už první poločas vyhrály Pražanky o sedm branek (15:8), ve druhém jejich náskok narostl ještě o gól (18:10) a závěr si s přehledem pohlídaly, ačkoliv trenérka Petra Vítková prostřídala všechny hráčky. Série na dvě vítězství bude pokračovat příští týden v sobotu a případně v neděli v Praze.

Házenkářky Slavie
zdroj: VLP

"V prvním poločase jsme si udělaly dostatečný náskok, druhá půle podle toho vypadala. Tam to od nás nebyla hezká házená, ale na to se historie neptá," řekla Vítková.

Představovala si ale lepší útočnou fázi od svých svěřenkyň. "Ale věřím, že doma dokážeme dát alespoň těch třicet branek," dodala trenérka nejlepšího českého týmu v základní části interligy.

Zlínský kouč Peter Sabadka uznal, že soupeř měl na každém postu k dispozici lepší hráčky. "A některé naše hráčky k tomu přistoupily, jako kdyby se play-off hrálo každý víkend. Chybělo nasazení, větší zodpovědnost. Mohu pochválit Kříčkovou, Drotárovou, Andrýskovou a Kolářovou, ostatním chyběl drajv," řekl Sabadka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články