Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Házenkářky se chystají na nejtěžší soupeřky. V kvalifikačním dvojzápase vyzvou Nizozemky

České házenkářky jsou po dosavadních soubojích evropské kvalifikace na postupovém druhém místě. Jako další je čeká dvojzápas proti vedoucímu Nizozemsku, kterému podlehly na nedávném světovém šampionátu. Přímý přenos prvního utkání sledujte na ČT sport Plus ve středu od 19:40 a po skončení fotbalového pohárového duelu Slavia – Sparta také na ČT sport.

Je nám líto, video expirovalo.
Házenkářky se připravují na kvalifikační dvojzápas

Ženská reprezentace se po osmi letech vrací do Prahy. Chybět však bude zraněná kapitánka Veronika Malá. "Jedna věc je kapitánka, druhá věc je týmová chemie, ve které ona je velmi důležitou součástí, ale nedá se nic dělat, tohle sport přináší," uvedl Daniel Čurda, asistent trenéra házenkářské reprezentace žen.

Vrací se naopak Kamila Kordovská. Defenzivní specialistka doléčila pochroumaný loket. "Poslední týdny už jsem se v klubu zapojovala do všeho, takže doufám, že budu schopná holkám pomoct," řekla reprezentační spojka Kordovská.

Češky drží druhé místo po výhrách nad Finkami a Portugalkami. První dva týmy postupují na evropský šampionát přímo, šanci mají ještě také celky na třetích místech, které se porovnají ve vzájemné tabulce.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články