Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Házenkářky Písku v interlize zaskočily vedoucí Michalovce

Praha - Házenkářky Písku zaskočily na domácím hřišti Michalovce a po překvapivé remíze 24:24 obraly vedoucí družstvo interligy o bod, což se dosud v sezoně podařilo jen dvěma týmům. K Michalovcům se v tabulce přiblížila na rozdíl tří bodů pražská Slavia, která deklasovala poslední ŠKP Bratislava 51:23. 

Favorizované Slovenky v Písku po většinu zápasu vedly, v 54. minutě byl stav 20:24. Domácí hráčky ale dokázaly zásluhou Malé a Součkové vyrovnat, a dokonce sahaly po vítězství, Součková ale dvě vteřiny před koncem z posledního útoku trefila tyč.

"Dnes jsme hráli doslova špatně a vyprodukovali jsme mnoho technických chyb, myslím, že sedmnáct. Jsme překvapeni, že jsme zde ztratili bod," konstatoval po zápase trenér Michalovců Boris Petrovský.

Slavia v Bratislavě soupeřky přehrála především ve druhém poločase, v němž domácí házenkářky fyzicky odpadly a daly jen osm gólů. "V prvním poločase jsme hůř bránili, a proto jsme dostali víc gólů. Do druhé půle jsme naběhli s lepší obranou a hlavně jsme dávali lehké góly," uvedl trenér Pražanek Tomáš Hlavatý, jenž pochválil celý tým za nasazení. Duel třetího Mostu v Šaľe byl kvůli chřipkové epidemii v českém týmu odložen.

Interliga házenkářek - 13. kolo

ŠKP Bratislava - Slavia Praha 23:51 (15:22) Nejvíce branek: Ďuriníková 8/5, Marčeková 4/2 - Kordovská 11/1, Jedličková 9, Stellnerová 8, Pokorná 5.
Písek - Michalovce 24:24 (10:12) Nejvíce branek: Malá a Vrabcová po 5, Palasová 5/5, Šichmanová 3 - Szöllösiová 7, Trehubová 4/1, Horňáková 3.
Veselí nad Moravou - Partizánske 25:22 (13:11) Nejvíce branek: Slováková 7, Vargová 7/3, Gajdošíková 5 - Holá 6, Michnová 5/3, Szökeová 4. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články