Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Házenkáři před ME neotálí. Přípravu neopomíjí před svátky ani po nich

Bez nejzkušenějších, zato bedlivě. Čeští házenkáři se před lednovým mistrovstvím Evropy sešli ještě před Vánoci na přípravném kempu v pražských Řepích. Španělský kouč Xavier Sabaté povolal zejména mladší hráče z domácí ligy, v nichž vidí příslib do budoucna. Pokračovat budou reprezentanti i po svátcích. Přímé přenosy z evropského šampionátu můžete v lednu sledovat živě na ČT sport i ČT sport Plus.

Český házenkářský výběr
zdroj: handball.cz

Čeští házenkáři se od čtvrtka do soboty i přes vánoční náladu bedlivě připravovali na lednový vrchol reprezentační sezony. Svěřenci španělkého kouče Xaviera Sabatého se vyjma tří zahraničních posil Jana Hrdličky, Josefa Hozmana a Daniela Režnického slezli zejména z domácí Chance extraligy. Trenér chtěl mladé hráče otestovat a seznámit se systémem.

Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Házenkáři se i před Vánoci připravovali na lednový šampionát

"Kemp ukázal, že máme hráče, se kterými můžeme počítat do budoucna pro A tým. Hráči jsou motivovaní a vědí, že musí tvrdě pracovat, aby se mohli v reprezentaci prosadit," prozradil Sabaté.

Po Vánocích se národní tým setká znovu. Na programu budou mít dvě utkání s Maďarskem. Samotné mistrovství Evropy v Německu odstartuje 10. ledna a přímé přenosy českého výběru nabídne i vysílání ČT sport.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články