Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
České ragby

Házenkáři Plzně zdolali Duklu a opět se přiblížili titulu

Praha – Další důležité vítězství při cestě za extraligovým titulem si na své konto připsali házenkáři Plzně. Lídr nadstavbové části v Praze porazil místní Duklu 18:13 a již za týden může slavit titul, který získal naposledy v roce 1999.

Slavící házenkáři Plzně
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Na druhé Lovosice mají Západočeši náskok šesti bodů, a pokud uspějí v sobotu v přímém souboji v soupeřově hale, bude o šampionovi tři kola před koncem nadstavby předčasně rozhodnuto.

V zápase vedoucího týmu tabulky s poslední Duklou padlo jen 31 branek, přičemž domácí se přes precizní plzeňskou obranu a brankáře Motlíka prosadili jen třináctkrát. Pražané se v závěru ještě snažili zápas zdramatizovat, dvě minuty před koncem se dotáhli na 13:15, ale Tonar, Vinkelhöfer a Šindelář výhru favorita pojistili.

Lovosice se pokusí za týden doma mistrovské oslavy Talentu oddálit. Dnes vyhrály ve Frýdku-Místku 28:25 a stále se drží ve hře o titul. S velkou pravděpodobností zůstane bez medaile loňský mistr Jičín, protože na třetí Hranice ztrácí po prohře v přímém souboji 21:26 už sedm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih házenkářského utkání Hranice – Jičín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články