Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Házenkáři Lovosic porazili Zubří a přerušili pětizápasovou šňůru bez výhry

Házenkáři Lovosic porazili ve 20. extraligovém kole Zubří 26:22 a přerušili sérii pěti zápasů bez vítězství. Dvě utkání před koncem základní části se navíc posunuli na osmé místo tabulky zaručující postup do play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Lovosice - Zubří

Na domácím hřišti v probíhající sezoně ještě házenkáři Lovosic neprohráli a úspěšnou sérii prodloužili i v důležitém zápase proti Zubří. Rozhodující náskok si vytvořili na přelomu první a druhé poloviny.

Když se ve čtyřiatřicáté minutě prosadil technickou střelou Václav Klimt, vedli osmibrankovým rozdílem a náskok už jim k vítězství stačil.

Lovosice tak budou v posledních dvou kolech základní části hájit pozici zaručující postup do play-off.

"Nám se podařilo zápas chytit za lepší konec, a to i díky brankáři Ranglovi, který je jedním ze strůjců dnešního úspěchu. Pokud bychom prohráli, tak jsme přišli o šanci hrát o play-off. Jsem rád, že máme i lepší vzájemný zápas," řekl lovosický kouč Jan Landa.

Trenér Zubří Dušan Poloz si posteskl, že se jeho tým dlouhodobě trápí. "Projevilo se to i v dnešním utkání. My jsme nevyhráli dva zápasy po sobě a Lovosice nevyhrály venku. Jedna ta série musí padnout, a kdo to ve zbývajících kolech zvládne, ten postoupí do play-off. Psychické plus je na straně Lovosic, nepohoda zatím na té naší," uznal Poloz.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články