Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Házenkáři doladili formu na dvojzápas s Tureckem, Jícha bude chybět

Brno - Po třídenní přípravě v Brně odletí v úterý čeští házenkáři do Ankary k prvnímu ze dvou klíčových utkání kvalifikace o postup na mistrovství světa 2017. Duely s Turky ve středu a v sobotu rozhodnou o vítězi tříčlenné skupiny, který postoupí do další fáze. Oba týmy mají po dvou výhrách nad Belgií stejnou výchozí pozici. Odvetu s Tureckem hranou ve Zlíně uvede ČT sport a náš web v přímém přenosu v sobotu od 18:30.

Sport
zdroj: ČT4

Trenéři si přípravu pochvalovali, snažili se navázat na výkonnostní růst, který pozorovali v nedávných přípravných zápasech. "Zaznamenali jsme posun v zápasech proti Polsku a následně navzdory dvěma prohrám i ve Švédsku. U nás se příprava nemění. Stále se chceme zlepšovat. Jen nám citelně chybí zraněný lídr týmu Filip Jícha," řekl Kubeš.

V průběhu brněnského soustředění si házenkáři na videu rozebrali i hru Turecka z jejich posledních dvou zápasů proti Belgii. "Překvapilo mě, jak dobře mají strukturovanou hru. Největší nebezpečí vidíme v jejich síle na pravé spojce. Jinak jsou na tom stejně jako my. Zápas nemá favorita," prohlásil Kubeš.

Je nám líto, video expirovalo.
Házenkáři ladí formu na Turecko
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články